Even voorstellen...

 

Hallo, mijn naam is Monique. Ik ben, net als jij, zuiverend bewustzijn in een aards lichaam, continue aan verandering en evolutie onderhevig. In dit aardse leven mag ik bewust meewerken als instrument van het Licht.

Het leven zet mensen en situaties, zogezegd “spiegels”, op zijn weg om zo steeds meer begrip en innerlijke vrede te realiseren om verder thuis te komen in het Bewuste Zijn.

Zodoende heeft de Lichtwereld, aards Boeddha Hansananda op mijn pad laten verschijnen. Hansananda heeft Waarlijk Begrepen dat het niet om de persoonlijkheid, noch om de persoonlijke beleving (ego= psyche, denken, emoties) gaat en is zodoende ontwaakt en in symbiose met de Lichtwereld.

 

In ieder mens ligt "de wil ten goede" verscholen, noem het de Godsvonk. En wanneer deze is ontwaakt (ontvlamt) in jou, is dat het begin van het bewust bewandelen van het smalle pad.

 

Om het bewustzijn en de trilling in de wereld, in de mens, te verhogen zijn er doorheen Hansananda, kosmosofische boeken geschreven en zijn er Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten geënergetiseerd en geïnitieerd door de Lichtwereld op aarde gekomen.

Atman= Goddelijke wereld

Buddhi= het Buddhisch bewustzijn welke het Begrip heeft (Boeddha) dat aansluiting doet vinden bij Atman.

De ABC-lichtinstrumenten behouden de continue trilling van deze Liefde-Wijsheidsenergie en helpen de bewuste en (hoog)gevoelige mens om een vredevollere staat van Zijn te realiseren door de frequentie én het begrip te verhogen van diegene die zich er bewust mee wenst te verbinden.

 

Mijn persoonlijk verhaal in een notendopje...

Het was in 2008 dat ik mijn eerste kennismaking en Eenheidservaring had middels de ABC lichtinstrumenten. Het Licht kwam rechtstreeks mijn hart binnen en het leek wel alsof dit energetische hart (chakra) groter werd, waardoor het pieker denken tijdelijk uitgeschakeld werd. Mijn man had destijds zaadbalkanker en we hadden een grote kinderwens die buiten handbereik leek. Het verdriet, de emotionele beleving waar ik destijds in zat was dan ook enorm.

Ik wilde me niet meer zo ellendig voelen, ik was altijd al een spons die ook nog eens het verdriet van anderen opslokte en het leed van de wereld op mijn schouders droeg. Ik huilde vaak zonder te weten waarom ik huilde, te (?) gevoelig.

Als klein meisje werd ik jaren lang vreselijk gepest, opgewacht en in elkaar geslagen. Ik weet nog dat ik acht jaar was en met de gedachte liep om uit dit zware aardse leven te stappen.

Het leven dwingt je om bewuster te worden...

De kracht van Het Licht werkte, voor het eerst, in 2008 tijdens de kennismakingsavond met de ABC in een meditatie zeer krachtig door mij heen. Ik voelde dat er zwaarte losgetrild werd en mijn (energetische) lichaam mocht verlaten. Natuurlijk waren niet alle emoties meteen opgelost, maar ik voelde wel dat er iets in mij aangeraakt en geactiveerd werd. De innerlijke gedrevenheid tot groei, tot bewustwording... de Godsvonk was ontvlamt...

Ik ging steeds meer mediteren en me bewuster en actief verbinden met de Lichtwereld, de ABC lichtinstrumenten waren en zijn nog steeds krachtige en prachtige hulpmiddelen hierbij. Vanaf mijn 17de was ik al bezig met spiritualiteit en heb ik allerlei stromingen gevolgd. Het was een prachtige zoektocht en alles hoorde bij mijn weg, maar de kosmosofie was als een Thuiskomen waar mijn hart zo naar verlangde. Ik ging de boeken van Hansananda lezen en kwam zo mijn eigen weerstanden, oordelen en (voor)oordelen tegen, ik volgde om de week kosmosofie cursussen, Universal Healing, meditatie weekenden en ga zo maar door.

Ik lees nog steeds zijn boeken en volg de Satsangs bij Hansananda. Ik werk ook nog "gewoon" als verzorgende bij mensen met dementie. Ik ben ook nog "gewoon" echtgenote, vrouw, vriendin, moeder, enz. Deze rollen zijn mij allemaal toebedeeld en heb ik zo zuiver mogelijk in dit wereldtoneel uit te spelen. Deze wereld en de disbalans in de wereld zijn niet weg. Maar door meer begrip en acceptatie te ontwikkelen, ontstaat er werkelijk meer vrede in je eigen hart. En dat... dat gun ik werkelijk IEDEREEN!

 

De sleutel ligt in Ons Zijn...

 

Voel jij bij het lezen van dit alles dat de waarheid die in jouw hart verscholen ligt aangewakkerd wordt, dan nodig ik je van harte uit deel te nemen aan de Kosmosofie cursussen en/ of Atman Buddhi Concentration workshops. Tevens ben ik op spirituele beurzen te vinden waar je de Atman Buddhi Concentration Lichtinstrumenten kunt komen ervaren.

Bij andere vragen die in je oprijzen... voel je vrij deze te stellen. Je kunt contact met me opnemen middels het contactformulier op deze website.

 

 

~Hansananda~ fragment cd "De Stilte Spreekt"

opgenomen tijdens Satsang 2019

Een warme groet vanuit de zon in mijn Hart,

Monique